Awarded Agency

Numerous projects we have worked at over the years have been awarded and nominated on these online platforms.

They can’t be wrong
Support our projects on the platforms above.

Termene & Conditii

instagram facebook behance

Termene si Conditii Quart

Urmatoarele Termene & Conditii constitue un contract legal aplicabil tuturor produselor si/sau serviciilor oferite de Quart Creative Agency, pentru fiecare client ce a semnat un contract de intelegere cu Quart Creative Agency pentru produsele si/sau serviciile oferite, astfel autorizand Quart Creative Agency sa ofere produsele si/sau serviciile agreate in prealabil.

1. Specificari de proiect

1.1 Clientul trebuie sa furnizeze BRIEF-ul (Specificarile de proiect) catre Quart Creative Agency pentru ca Quart Creative Agency sa furnizeze o cotatie cu acuratete si raspundere legala.

1.2 In cazul in care Clientul necesita asistenta in completarea BRIEF-ului, Quart Creative Agency poate asista la crearea BRIEF-ului. Acest timp alocat de catre Quart Creative Agency poate fi adaugat la costurile la care se supune Clientul.

1.3 Orice Material Suplimentar trebuie sa fie oferit sub forma de BRIEF aditional si cotat separat.

2. Cotarea.

2.1 Cotarile sunt valabile pentru 5(cinci) zile calendaristice incepand cu data documentata din Cotatie.

2.2 Cotarile nu includ inregistrarea numelor de domenii sau taxele de hosting decat daca este specificat contrariul.

3. Recunoasterea.

3.1 Dupa semnarea Cotatiei Quart Creative Agency de catre Client, Clientul recunoaste citirea si acceptarea acestor Termene si Conditii.

4. Tarife si depozit

4.1 Un depozit in valoare de 50% din totalul tarifului se achita imediat dupa solicitarea de a incepe lucrul la website-ul si serviciilor de dezvoltare.

4.2 Restul de 50% va deveni scadent atunci cand serviciile sunt finalizate, in conformitate cu satisfactia dvs. rezonabila, dar sub rezerva clauzelor “aprobarii lucrarii” si a “propunerilor respinse”. Ne rezervam dreptul de a nu incepe nicio lucrare pana la depunerea integrala a depozitului.

4.3 Depozitul de 50% este rambursabil doar daca nu ne-am indeplinit obligatiile de a livra produsele si/sau serviciile necesare pe baza acordului. Depozitul nu este rambursabil daca lucrarile de mentenanta au fost demarate si reziliati contractul fara nicio vina a noastra.

5. Oferirea Materialelor

5.1 Clientul trebuie sa furnizeze toate materialele si informatiile solicitate de noi pentru finalizarea lucrarilor in conformitate cu orice specificatie convenita. Astfel de materiale pot include, dar nu se limiteaza la fotografii, copie scrisa, logo-uri si alte materiale tiparite.

5.2 In cazul in care exista orice intarziere in furnizarea acestor materiale, ceea ce duce la o intarziere la finalizarea lucrarilor, avem dreptul de a prelungi termenele convenite anterior cu o suma rezonabila.

5.3 In cazul in care Clientul nu a trimis sau furnizat toate Materialele si Documentatiile necesare in termen de 20 (douazeci) de zile calendaristice de la data facturarii, se va factura o taxa suplimentara de 20% din totalul ofertelor.

6. Variatii

6.1 Suntem incantati sa va oferim oportunitatea de a face revizuiri ale produselor si/sau serviciilor. Cu toate acestea, modul nostru de lucru include urmatoarele instrumentr care ne ajuta sa definim calea potrivita de proiectare pentru fiecare client:

Stylescapes – in care se stabileste directia de proiectare
Wireframe

In cazul in care clientul are inca doreste revizuirea produselor si/sau serviciilor oferite, dupa ce a fost de acord cu cele doua mentiuni precedente, permitem acest lucru in cantitati mici care sunt supuse complexitatii lor.

6.2 Faza de dezvoltare a website-ului este flexibila si permita mici modificari fata de specificarea originala. Cu toate acestea, orice deviatie majora de la specificatie va fi perceputa la rata convenita.

7. Intarzieri de proiect si Raspunderea fata de client

7.1 Feedback – Orice perioade de timp sau estimari pe care le oferim depind de cooperarea dvs. completa si de continutul complet si final in fotografie pentru paginile de lucru. In toate etapele Proiectului, exista o anumita cantitate de feedback necesara pentru a trece la fazele ulterioare. Este necesar ca un singur punct de contact sa fie numit de partea ta si sa fie pus la dispozitie zilnic pentru a accelera procesul de feedback.

7.2 Esecul de a furniza continutul web necesar:
Quart Creative Agency este un business mic, pentru a ramane eficient trebuie sa ne asiguram ca munca pe care am programat-o se desfasoara la ora programata. Uneori este posibil sa fie nevoit sa respingem ofertele pentru alte lucrari pentru a ne asigura ca munca dvs. este finalizata la momentul stabilit.

Acesta este motivul pentru care va rugam sa furnizati in prealabil toate informatiile necesare despre continut. In orice ocazie in care nu se pot face progrese cu site-ul dvs. web, deoarece nu ni s-au oferit informatiile necesare despre continut in intervalul de timp convenit si am intarziat. Ca urmare, ne rezervam dreptul de a impune o suprataxa de pana la 25%.

8. Aprobarea materialelor

8.1 La finalizarea materialelor, Clientul va fi instiintat si va avea posibilitatea de a-l revizui inainte de a-l pune online pe serverul Clientului. Clientul trebuie sa ne anunte in scris despre orice puncte nesatisfacatoare in termen de 5 zile lucratoare de la aceasta notificare. Se considera ca a fost aprobat orice material care nu ne-a fost raportat in scris ca fiind nesatisfacator in perioada de examinare de 5 zile. Odata aprobata, sau considerata aprobata, lucrarea nu poate fi ulterior respinsa si contractul va fi considerat finalizat si soldul de 50% din pretul proiectului va fi scadent.

9. Materiale respinse

9.1 In cazul in care Clientul doreste oprirea proiectului in orice moment, se vor calcula toate taxele pana la acel punct de lucru. Orice suma mai mare decat depunerea de 50% va fi facturata Clientului. Aceasta se plateste in termen de 7 (sapte) zile calendaristice de la data facturarii.

9.2 Quart Creative Agency va rambursa sumele platite de Client numai daca lucrul la Proiectul respectiv nu a inceput inca.

9.3 Taxele de hosting si domeniu nu sunt rambursabile, deoarece acestea sunt platite in avans.

9.4 Quart Creative Agency isi rezerva dreptul de a anula acest Acord in cazul in care Clientul incalca oricare dintre Termenele si Conditiile mentionate.

10. Garantie

10.1 Garantie pentru proprietatea drepturilor de proprietate intelectuala
Trebuie sa obtineti toate permisiunile si autoritatile necesare cu privire la utilizarea tuturor copiilor, imaginilor grafice, logo-urilor companiei inregistrate, numele si marcile comerciale sau orice alt material pe care ni-l furnizati pentru a-l include pe site-ul dvs. web sau in aplicatiile web.

Vom fi despagubiti si nu suntem raspunzatori legal pentru nicio actiune legala conexa continutului de pe website.

10.2 Quart Creative Agency ofera Clientului o garantie de trei luni pentru Proiectul mentionat, dupa care Quart Creative Agency nu poate fi responsabila pentru probleme de development, design, continut sau CMS (Content Management System) care ar putea aparea.

11. Licentiere

Dupa ce ne-ati platit integral pentru munca oferita, va acordam o licenta pentru a utiliza site-ul, software-ul si continutul aferent pentru toata durata de viata a website-ului.

12. Motoare de cautare

Nu va garantam nicio pozitie specifica in rezultatele motorului de cautare pentru site-ul dvs. web. Efectuam optimizarea de baza a motorului de cautare in conformitate cu cele mai bune practici actuale, in cazul in care sunt mentionate in oferta initiala.

13. Declaratie

In masura maxima permisa de lege, toate termenele, conditiile, garantiile, angajamentele, acuzatiile sau reprezentarile, fie ca sunt exprese, implicite, statutare sau de alt fel (cu exceptia prevederilor exprese ale acestor Termene si Conditii), care se refera in orice mod la serviciile pe care le oferim sunt excluse. Fara a limita cele mentionate mai sus, in masura permisa de lege, orice responsabilitate a Quart Creative Agency in orice termen, conditie, garantie sau reprezentare care nu poate fi exclusa prin lege este limitata, daca acest lucru este permis de lege, la optiunea noastra de inlocuire, repararea sau re-furnizarea serviciilor sau plata costului serviciilor pe care am fost contractati pentru a le efectua.

14. Subcontractare

Ne rezervam dreptul de a subcontracta orice servicii pe care a convenit sa le prestam pentru dvs. dupa cum consideram de cuviinta.

15. Confidentialitate

Noi (si orice subcontractanti cu care colaboram) suntem de acord ca nu vom divulga in niciun moment informatiile dvs. confidentiale niciunei terte parti.

16. Cheltuieli suplimentare

Sunteti de acord sa nu rambursati orice cheltuieli solicitate care nu fac parte din propunerea noastra, inclusiv, fara a se limita la achizitionarea de sabloane, software de la terte parti, fotografii stoc, foturi, inregistrare nume domeniu, gazduire web sau cheltuieli comparabile.

17. Copii de siguranta

Clientul este responsabil pentru mentinerea propriilor copii de siguranta cu privire la site-ul sau web, iar Quart Creative Agency nu va fi raspunzator pentru restaurarea datelor Clientului sau a site-urilor web ale Clientului decat in cazul in care astfel de pierderi de date apar dintr-un act neglijent sau omisie de catre noi.

18. Proprietatea numelor de domeniu si hosting web

Va vom furniza datele de logare pentru cont pentru inregistrarea numelor de domeniu si/sau gazduirea web pe care le-am achizitionat in numele dvs. atunci cand ne rambursati pentru orice cheltuieli pe care le-am suportat.

19. E-Commerce

Sunteti responsabil pentru respectarea tuturor legilor relevante referitoare la comertul electronic si, in masura permisa de lege, va detine nevinovat, va proteja, va apara si va inndemna Quart Creative Agency si subcontractantii sai de orice cerere, penalizare, impozit, pierdere tarifara sau daune generate de utilizarea dvs. sau a clientilor dvs. de comert electronic pe internet.

20. Tiparirea

20.1 Quart Creative Agency nu ofera servicii de imprimare, de aceea Quart Creative Agency nu isi asuma nicio responsabilitate pentru imprimare sau erori de tiparire.

20.2 Design-ul grafic finalizat, logo-ul sau orice lucrare executata de catre Quart Creative Agency vor fi trimise prin e-mail Clientului, iar Clientul va incheia un acord direct cu imprimarea la alegere. Daca Quart Creative Agency actioneaza ca un intermediar pentru Client cu compania de imprimare, aceasta nu este responsabila pentru erori de imprimare sau discrepanta.

20.3 Culorile ecranului si dovezile digitale pot varia de la tiparire. Pentru a asigura culoarea si calitatea tiparirii, este responsabilitatea Clientului sa solicite o dovada de culoare de la compania de imprimare cu care colaboreaza.

21. Search Engine Optimization (SEO)

Quart Creative Agency nu poate garanta pozitiile de cautare sau clasamentele site-urilor web, dar include Search Engine Optimization (SEO) sub forma de meta tag-uri si descrieri, structura si recomandari de continut de baza.

22. Data finalizarii

22.1 Clientul va fi instiintat cand site-ul este activat, iar Clientul va avea la dispozitie 2 (doua) zile lucratoare pentru a raporta orice defectiuni sau pentru a solicita modificari minore (in cadrul Acordului initial), in scris prin e-mail.

22.2 Va rugam sa retineti ca orice alte ajustari sau modificari dupa aceasta data care se afla in afara ofertei initiale, vor fi percepute cu un cost suplimentar.

23. Materiale suplimentare

23.1 Materialele suplimentare solicitate si agreate sau orice alte materiale in curs pentru site-ul web al Clientului dupa data de finalizare a Acordului initial vor fi facturate in conformitate cu aceste Termene si Conditii, citate si aprobate.

23.2 Se vor aplica toate platile si intervalele de timp prevazute in prezentele Termene si Conditii.

23.3 Quart Creative Agency poate sugera materiale suplimentare pentru proiectul Clientului, incluzand, dar fara a se limita la, proiectare grafica, software, etc., pentru a imbunatati functionalitatea si aspectul site-ului web al Clientului si isi rezerva dreptul de a face acest lucru gratuit, sau Quart Creative Agency va emite Clientului o cotatie in consecinta.

24. General

24.1 Quart Creative Agency isi rezerva dreptul de a aduce modificari la aceste Termene si Conditii in orice moment, fara consimtamantul in prealabil al oricarui sau al tuturor Clientilor, angajatilor, contractantilor independenti, afiliatilor, agentilor, agentiilor sau oricaror alte terte acorduri.

24.2 Aceste Termene si Conditii sunt obligatorii legal pentru Clientul care semneaza Acordul si achita Depozitul pentru Proiectul in cauza.

Termene si Conditii – folosirea site-ului

Bine ati venit pe site-ul nostru! Daca continuati sa navigati si sa utilizati acest site, sunteti de acord sa respectati si sa fiti obligati de urmatoarele Termene si Conditii de utilizare, care impreuna cu Politica noastra de confidentialitate duverneaza relatia dintre Quart Creative Agency si dvs. in legatura cu acest site web.

Termenul “Quart Creative Agency” sau “noi” se refera la proprietarul site-ului web. Termenul “dvs.” se refera la utilizatorul sau vizualizatorul site-ului nostru web.

Utilizarea acestui site web se supune urmatoarelor termene si conditii de utilizare:

Continutul paginilor acestui site web este doar pentru informatiile dvs. generale si pentru utilizare. Acesta poate fi modificat fara notificare prealabila. Nici noi, nici tertele parti nu oferim nicio garantie cu privire la exactitatea, actualitatea, performanta sau completitudinea informatiilor si a materialelor gasite sau oferite pe acest site web in vreun scop anume. Dvs. recunoasteti ca aceste informatii si materiale pot contine inexactitati sau erori si excludem in mod expres responsabilitatea pentru astfel de inexactitati sau erori in masura maxima permisa de lege.

Utilizarea dvs. de informatii sau materiale de pe acest site este in intregime pe propriul dvs. risc, pentru care nu vom fi responsabili. Este responsabilitatea proprie sa va asigurati ca orice produse, servicii sau informatii disponibile prin intermediul acestui site web indeplinesc cerintele dvs. specifice.

Acest site web contine material care este detinut sau licentiat de noi. Acest material include, dar nu se limiteaza la, proiectare, design, structura, aspect si grafica. Reproducerea este interzisa decat in conformitate cu avizul privind dreptul de autor, care face parte din aceste Termene si Conditii.

Toate marcile comerciale reproduse pe acest site web, care nu sunt proprietatea sau autorizate operatorului, sunt recunoscute pe site.

Utilizarea neautorizata a acestui site web poate conduce la o cerere de daune si/sau o infractiune.
Din cand in cand, acest site poate include si link-uri catre alte site-uri web. Aceste link-uri sunt furnizate pentru confortul dvs. pentru a oferi informatii suplimentare. Ele nu semnifica faptul ca sustinem site-ul (site-urile). Nu avem nicio responsabilitate pentru continutul site-urilor web (link-urilor) prezente pe site-ul nostru.

Nu puteti crea o legatura catre acest site web de pe alt site sau document fara acordul prealabil scris al Quart Creative Agency. Utilizarea dvs. a acestui site web si orice disputa care rezulta dintr-o astfel de utilizare a site-ului este supusa legilor din Romania si Europa.

Website Disclaimer

Informatiile continute de acest site web sunt destinate numai informatiilor generale. Informatiile sunt furnizate de catre Quart Creative Agency si, in timp ce ne asumam sa mentinem informatiile la zi si corecte, nu facem niciun fel de reprezentari sau garantii de orice fel, expres sau implicit, cu privire la exhaustivitatea, acuratetea, fiabilitatea, adecvarea sau disponibilitatea cu privire la site-ul web sau informatiile, produsele, serviciile sau graficele aferente continute pe site pentru orice scop. Orice incredere pe care o acordati acestor informatii este, asadar, strict pe propriul dvs. risc.

In niciun caz nu vom fi raspunzatori pentru nicio pierdere sau paguba, inclusiv fara limitare, pierdere sau deteriorare indirecta sau consecventa, sau orice pierdere sau paguba ce rezulta din pierderea de date sau profiluri rezultate din sau in legatura cu utilizarea acestui site web.

Prin intermediul acestui site web va puteti conecta la alte site-uri web care nu sunt sub controlul Quart Creative Agency. Nu avem niciun control asupra naturii, continutului si disponibilitatii acestor site-uri. Includerea oricaror legaturi nu implica neaparat o recomandare sau aproba opiniile exprimate in cadrul acestora.

Se depun toate eforturile pentru ca site-ul sa functioneze fara probleme. Cu toate acestea, Quart Creative Agency nu isi asuma nicio responsabilitate si nu va fi raspunzator, site-ul web fiind indisponibil temporar din cauza problemelor tehnice care nu se alfa sub controlul nostru.

Instagram posts
×
I would love to...
Work together on my project

    We will use your contact details to contact you directly about potential cooperation opportunities now or in the future. All the details about personal data protection can be found in the Privacy policy.