Awarded Agency

Numerous projects we have worked at over the years have been awarded and nominated on these online platforms.

They can’t be wrong
Support our projects on the platforms above.

Rules to work by

Da, suntem creativi si construirea unu brand nou este ceea ce iubim cel mai mult. Asa cum o relatie sanatoasa necesita multa comunicare, la fel se intampla si intre client si agentie.

O zi obisnuita din viata noastra e ghidata de un set de reguli si valori atat de importante incat nu le-am putut pastra doar pentru noi.

instagram facebook behance
Less is all

Suntem pe baricade pentru ca tu sa te bucuri de intregul potential al afacerii tale. Si, daca tot suntem aici, vrem sa schimbam si perceptia incorecta cum ca publicitatea ar fi exclusiv despre munca creativa.

Nu e.

Este testare continua, intelegere intima a pietei si livrarea de solutii granulare care ajung la oamenii pentru ca business-ul tau face o diferenta reala. 

Este munca strategica, care adreseaza fiecare problema in mod individual si te ajuta sa fii vocea de care este nevoie in industria ta. 

Este si un strat de creativitate aplicat pe un nucleu de precizie statistica.

Citeste Termenele & Conditiile noastre

Cum prind proiectele viata

N-am gasit inca nicio potiune secreta care sa ne trimita direct catre un proiect de succes, am reusit insa pe parcurs sa strangem cateva reguli care sa ne ajute sa spunem wow la final. Si noi, si clientii nostri. #DreamTeam

3. Etapa Discovery

Aici este partea in care ajungem sa ne cunoastem mai bine. Ca in fiecare relatie, noi incepem sa ne uitam la tot ceea ce ai facut tu (brand research) iar tu ne spui ce-ti place si ce nu (abordare strategica si vizuala)

1. Brief Online

Primul lucru de care avem nevoie in procesul creativ este brief-ul. El este cel pe baza caruia se trimite oferta. E ok, intelegem daca l-a mancat cainele si n-ai apucat sa construiesti altul intre timp, putem sa o rezolvam impreuna. Crearea de brief se afla printre serviciile oferite de noi.

2. On Boarding

Intalnirea noastra a fost un succes, ne-am hotarat ca suntem pereche, vom lucra impreuna. Urmeaza sa primesti un mail de on-boarding care sa descrie journey-ul proiectului tau si pasii pe care trebuie sa-i parcurgem.

Proiect in desfasurare

Dupa aprobarea conceptului strategic si vizual, suntem gata cu partea de discovery. Cea ce inseamna caaa.. procesul creativ este pe cale sa inceapa si suntem extra incantati. Totul ar trebui sa functioneze asa cum am planuit, daca lucram impreuna la asta. Hubby and wife, iti amintesti?

Impreuna pana la final (cel al proiectului). Si, daca tot am ajuns la capitolul acesta, fiecare relatie se bazeaza pe anumite reguli. Le respectam pe ale tale, stim deja ca vei face la fel cu ale noastre. Iata-le mai jos.

5. Budget friendly

Lucram in functie de buget, atat timp cat ramanem la planul initial. Imagineaza-ti ca mergi la restaurant si comanzi o supa, insa te ragandesti si iti doresti un steak de vita. Chef-ul le poate face pe amandoua, insa costul este diferit. Bucatarul este platit in functie de complexitate si materiale folosite.

1. Ore de lucru

Despre creativi stim deja ca par un fel de hipioti veniti de la Woodstock. Ei bine, suntem mai cerebrali de atat, si cu siguranta primim mai multe task-uri. Avem nevoie de odihna pentru a fi creativi, altfel n-am putea sa oferim 100% din creativitate. Tocmai de aceea, programul nostru de lucru incepe la 9:00 si se termina la ora 18:00, in zilele lucratoare: luni - vineri.

2. Fdbk Feedback

Suntem genul de oameni carora nu le place seen-ul. Promitem sa nu te deranjam cu mesaje in miez de noapte cand esti cu baietii in  oras. Avem nevoie de feedback doar in timpul orelor de munca pentru a ne putea tine de timeline management.

3. T/L Mgmt

Avem nevoie de feedback in timpul agreat initial pentru ca nu ne dorim sa intarziem proiectele. Insa, in cazul in care nu primim informatii la timp, cel mai probabil asa va fi. Tinem la bugetul si timpul tau, la fel de mult cum tinem la echipa noastra.

4. Unu
la unu

Discutiile purtate intre mai multi membri ai echipei inseamna, de obicei, multa informatie pierduta. Tocmai de aceea ne iubim project manager-ul. Sandra, daca citesti sa stii ca ne e foarte drag de tine. Ea este singura care centralizeaza feedback-ul de la un membru desemnat al clientului.

Tehnicalitati

Quart este doar despre iubire si good vibes la fiecare proiect. Asa vedem noi procesul creational si munca in sine ca un tot. In 99% dintre cazuri vorbim despre cum sa construim un brand puternic sau cum sa ne diferentiem pe piata, dar vine o perioada in viata cand trebuie sa discutam si limba tehnicalitatilor. Nu-ti face griji, sunt doar cateva, le poti citi mai jos.

4. Timp extra

Ne plac lucrurile clare de la inceput. Spune-ne ce planuri ai, e nevoie de un website sau de un website cu carti de vizita si brosura? Lucrurile acestea sunt importante pentru noi pentru ca vor fi mentionate in anexele contractuale. Daca te razgandesti pe parcurs, bugetul se va extinde conform materialelor.

1. Reguli interne

Misiunea noastra este sa livram cele mai bune materiale creative, niciodata mai putin. Vrem sa ne asiguram ca esti alaturi de noi pe tot parcursul, chiar si in procesul birocratic. Un proces anost, insa unul la care tinem foarte mult este cel al avansului inainte de inceperea procesului creativ.

2. Drept legal

Drepturile legale vor fi cedate catre tine dupa semnarea procesului verbal de predare-primire. Abia asteptam partea aceea. Ne plac atat de mult proiectele noastre la final, incat nu putem sa le tinem doar pentru noi. Momentul in care materialele noastre ajung la public este de nepretuit.

3. Alte drumuri

Daca decidem sa ne despartim (sad reacts) si sa ne vedem de drumurile noastre, trebuie sa stabilim cateva detalii. Cine tine casa, cine ramane cu animalele de companie sau cine plateste pensia alimentara? Lucruri pe care le decidem impreuna, dar nu uita ca o parte din proiect ramane la tine.

Pentru mai multe detalii,
vezi pagina noastra de
Termene & Conditii

Spre Termene & Conditii
Instagram posts
×
I would love to...
Work together on my project

    We will use your contact details to contact you directly about potential cooperation opportunities now or in the future. All the details about personal data protection can be found in the Privacy policy.