· You Dream. We Design. Online & Offline. ·
· You Dream. We Design. Online & Offline. ·
Blog

Ce am mai scris in ultima vreme

Trendurile anului 2017 în materie de web development
8 august 2017

Web development-ul se dezvoltă cu o viteză incredibilă în zilele noastre și tendințele din 2016, astăzi ar putea fi considerate arhaice. Utilizatorii au mai mult  control și putere, iar companiile își schimbă serviciile în funcție de nevoile utilizatorilor, care pot fi imprevizibile. În acest articol veți afla ultimile trenduri din  web developing.

 

          1. Utilizarea AI-urilor pentru crearea web site-urilor

Programele de inteligență artificială sunt deja utilizate cu succes de Google și de Wikipedia, tehnologia a întrecut ​​limitele noastre. Tehnologia conviețuiește alături de noi, pentru a ne  permite să dezvoltăm software care să gândească și să acționeze ca un om fără a necesita forța de muncă. Una dintre cele mai prolifice utilizări ale acestora este deja pentru programele de web design, cum ar fi The Grid, care permite amatorilor să producă câteva site-uri, folosind un program de inteligență artificială numit Molly. Voi puteți crea conținutul, Molly face restul.

Totuși, pentru o experiență a utilizatorului personalizată și pentru un layout sau design în totală conformitate cu brandul tău, te sfătuim să apelezi la o agenție  de web design și web development specializată. We are the right choice!

 

         2. Static site generators

Motivul pentru care popularitatea generatoarelor de site-uri statice continuă să crească, este simplu. Generatoarele de site-uri statice reprezintă o modalitate  excelentă de a crea site-uri Web. Nu ai nevoie de o bază de date, în schimb, paginile web vor fi fișiere simple care rulează pe server.

 

         3. Bots & the role of conversational UI

Botsii sunt acolo pentru a ne face viața mai ușoară, iar experiențele noastre mai personale (sau cel puțin ar trebui).

Chris Messina a prezis deja în 2016 că anul 2017 va fi anul comerțului conversativ. Pe măsură ce platformele de mesagerie devin din ce în ce mai populare, rolul  și influența sa asupra designului web și dezvoltării web nu mai pot fi neglijate. Prin urmare, proiectarea și dezvoltarea interfeței de conversație a devenit un  subiect important pentru dezvoltatori în 2017.

 

         4. GIF-urile

Știm că GIF-urile sunt o modalitate amuzantă și ușoară de a utiliza în mesagerii și conversațiile noastre, dar dezvoltatorii doresc să o folosească mai mult și să  utilizeze GIF-uri în aplicațiile web pentru engagement mai mare cu utilizatorii. Deoarece majoritatea oamenilor percep informații vizuale mult mai bine decât  textul simplu, videoclipurile sunt incredibil de populare în aceste zile. Cu toate acestea, ele cântăresc foarte mult, astfel încât GIF-urile reprezintă o modalitate  perfectă de a capta atenția și de a spune în același timp o poveste.

 

 

#taguri
aibotsgiftrenduri 2017web development
· You Dream. We Design. Online & Offline. ·
· You Dream. We Design. Online & Offline. ·
Blog

Ce am mai scris in ultima vreme

Make the logo bigger. O poveste încurcată, fără sfârșit.

Este cerința primordială care înspăimântă orice graphic sau web designer. Ai făcut o treabă bună, […]

Design pentru un attention span scurt

Un studiu recent făcut de Microsoft ne arată că timpul nostru de atenție este din […]

How to Silence Your Inner Critic Voice

Sunt unele zile în care vii entuziasmat la birou, cu chef de muncă, sau te […]