Agentie Premiata

Numeroase proiecte la care am lucrat de-a lungul timpului au fost premiate sau nominalizate pe aceste platforme.

They can’t be wrong
Sprijina proiectele noastre pe platformele de mai sus.

Seeking digital excellence?
Say no more.

Nu esti un membru cu drepturi depline al lumii digitale pana nu stii tot ce misca.
Pentru ca ecosistemul digital se dezvolta continuu, iar noi suntem deja cu zeci de tab-uri deschise 24/7, am decis sa iti povestim si tie update-urile relevante.

instagram facebook behance
TikTok are competiție în piață

Da, ne-ai auzit bine. Aplicația TikTok, cu o creștere rapidă în rândul utilizatorilor, și-a găsit în sfârșit un competitor: Byte.

Îți aduci aminte de Vine? Succesorul său, Byte, s-a lansat atât pe PlayStore cât și pe AppStore și, în doar o săptămână, a reușit să adune 1.3 milioane de descărcări doar în SUA, Marea Britanie și Canada.

Co-fondatorul Vine s-a relansat pe piață cu Byte, o nouă aplicație care pune accentul pe loop videos ce pot fi distribuite pe alte conturi de social media ale utilizatorilor. Lansarea a fost o surpriză pentru utilizatorii din mediul online, pentru că aplicația a fost testată în secret în ultimii doi ani.

Byte are în continuare mult de lucru, mai ales pe pagina ‘Popular’ unde au ajuns mai multe video-uri cu limbaj explicit sau sensibil. În prima fază a lansării, Byte nu avea un age-gate definit, dar au modificat în scurt timp condițiile de utilizare ale aplicației astfel încăt e nevoie ca utilizatorul să aibă cel puțin 17 ani pentru a-și face cont.

În timp ce TikTok și-a exprimat deja intenția de a deveni o platformă dedicată influencerilor prin intermediul adurilor recent implementate, urmează să vedem cu ce idei de development vor veni cei de la Byte.

Co-fondatorul aplicației a făcut deja cunoscută dorința de a ajuta creatorii de conținut să câștige bani cu video-urile postate, dar pentru că nu s-au anunțat încă mai multe detalii, rămâne să vedem cu ce sistem de monetizare vom fi surprinși.

Totuși, potențialul aplicației este imens și ne asumăm când spunem că poate deveni în scurt timp un rival în piață pentru TikTok.

Acum hai să populăm online-ul cu video-uri!

Instagram posts
This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for quartcreativeagency needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

×
As dori sa...
Lucram impreuna la un proiect

Folosim datele de contact pentru a lua direct legatura cu tine pentru o potentiala colaborare acum sau in viitor. Toate detaliile despre protectia datelor personale poti fi gaste in sectiunea de Politica de Confidentialitate.