Agentie Premiata

Numeroase proiecte la care am lucrat de-a lungul timpului au fost premiate sau nominalizate pe aceste platforme.

They can’t be wrong
Sprijina proiectele noastre pe platformele de mai sus.

Seeking digital excellence?
Say no more.

Nu esti un membru cu drepturi depline al lumii digitale pana nu stii tot ce misca.
Pentru ca ecosistemul digital se dezvolta continuu, iar noi suntem deja cu zeci de tab-uri deschise 24/7, am decis sa iti povestim si tie update-urile relevante.

instagram facebook behance
There’s a new video tool in town!

Vimeo a lansat oficial o nouă platformă de editare video pentru social media, după doar o lună de testare beta.

Anjali Sud, CEO Vimeo, spune despre noul tool că este foarte ușor de folosit și că ajută foarte mult la economisirea timpului de la idee la execuție pentru a crea o strategie video de succes.

Vimeo Create, așa cum se numește această nouă platformă, este disponibilă atât pe desktop cât și ca aplicație și vine ca soluție pentru business-urile mici care doresc să folosească videoclipuri în campaniile lor de marketing. Aceștia pot alege dintr-o colecție de video-uri template, foarte profi, care pot fi personalizate pentru nevoile lor sau pot creea un videoclip nou de la zero dacă e vorba de un utilizator mai avansat.

Vimeo Create oferă o „piață” de stoc video unde utilizatorii pot căuta clipuri sau imagini relevante folosind cuvinte cheie și pot încărca creații originale.

Aplicația folosește tehnologie AI pentru a transforma clipurile, fotografiile, muzica și textul într-un videoclip pentru social media de înaltă calitate în câteva minute.

Vimeo Create simplifică procesul de creare a videoclipurilor pentru diferite platforme sociale, unde aspect ratio și tipul de format pot varia. După ce video-ul e gata, utilizatorii sunt capabili să-l share-uiască pe platformele de social media, precum Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn și Youtube.

Vimeo Create poate fi folosit de oricine are un cont Vimeo, dar utilizatorii trebuie să folosească un cont plătit pentru a salva și distribui videoclipurile.

Această decizie vine ca răspuns la un reasearch realizat de Vimeo în care doar 22% dintre proprietarii de business-uri mici au considerat că au folosit suficiente postări video în campaniile lor. Aproape toți au spus că vor crea mai multe video-uri dacă nu are exista probleme legate de durata de timp, costul și complexitatea creării unui video.

Anjali Sud a declarat la lansarea noului app că video-urile sunt o metodă de impact pentru human expression, iar fiecare business are nevoie de o strategie video pentru a ajunge la clienții ideali. Iar conform research-ului făcut, antreprenorii și business owners nu au uneltele, timpul și bugetele necesare pentru un video de calitate ce poate concura în piață.

Vimeo Create e acum disponibil în variantă web, iOS și Android. Have fun creating!

Instagram posts
×
As dori sa...
Lucram impreuna la un proiect

    Folosim datele de contact pentru a lua direct legatura cu tine pentru o potentiala colaborare acum sau in viitor. Toate detaliile despre protectia datelor personale poti fi gaste in sectiunea de Politica de Confidentialitate.