Agentie Premiata

Numeroase proiecte la care am lucrat de-a lungul timpului au fost premiate sau nominalizate pe aceste platforme.

They can’t be wrong
Sprijina proiectele noastre pe platformele de mai sus.

Cu ce te putem ajuta?

Ceea ce stim noi cel mai bine este sa cream si sa inovam prin brand-uri care ajung sa devina cele mai bune in domeniul lor.

Daca ai deja o idee, dar iti lipseste o echipa pro cu care sa lucrezi, here we are.

instagram facebook behance
Servicii

Branding

Daca business-ul tau ar fi o persoana, n-ar putea sa fie totul doar despre hainele pe care le poarta, ci si despre stilul sau personal, felul in care se prezinta sau cum comunica.

De aceea, scopul nostru este sa concepem brand-uri pe care sa le promovam dincolo de logo.

Servicii

Graphic Design

Conceptualizarea vizuala bazata pe un brief este principalul task al echipei noastre de graphic design.

Pornim de la nimic si ajungem la layout-uri folosindu-ne de tool-uri sau pur si simplu de imaginatie. Pentru a crea ceva legendar, ai nevoie de un astfel de designer

Servicii

Web Design

Imbinam esteticul si functionalitatea cu servicii de development si design thinking. Noi stim deja cat de important este brand-ul tau si cum se poate pozitiona acesta pentru a isi pastra unicitatea, dar e timpul sa arati tuturor asta (wide web).

Indiferent daca vorbim de servicii de Web Design sau Web Development, suntem aici pentru a prezenta povestea ta impreuna.

Servicii

Development

Orice echipa creativa are nevoie de un developer care sa transforme ideile intr-o platforma sau un website.

Cu astfel de programatori ne place sa lucram si sa cream impreuna noi perspective ale website-urilor.
Sa aducem factorul wow in orice proiect este skill-ul nostru principal.

Servicii

Copywriting

Fara o poveste, brand-ul este doar un proiect impachetat frumos. Te putem ajuta sa gasesti vocea potrivita cu care sa comunici si care sa se potriveasca stilului tau.

Ceea ce comunici este tot timpul important, dar secretul sta in cum alegi sa o faci. Ne angajam sa petrecem ore in sir doar pentru a descoperi cea mai buna modalitate pentru ca tu sa spui „Hei” si sa o faci asa cum trebuie. Descoperim mereu noi feluri de a ii tine pe utilizatori captivati in poveste. In povestea ta.

Servicii

Social Media

Social Media is love, Social Media is life. Cel mai noi si mai puternic trend printre business-uri. Se spune ca un brand care nu e prezent in Social Media nu exista deloc, iar experienta noastra ne arata ca asa este.

Fie ca este despre pagina de Facebook sau contul tau de instagram, suntem aici, gandindu-ne cum poti comunica mai bine cu publicul tau.

Servicii

Retus Foto

Strategia pe care o alegem este definitorie, felul in care brand-ul se pozitioneaza este si el important, dar cum te prezinti are o importanta mai mare decat crezi. Tintim spre perfectiune, iar perfectiunea inseamna retus foto.

Servicii

Art Direction

Scopul nostru este sa construim conexiuni insemnate intre brand-uri si audienta. Impreuna ajungem la o viziune clara si eficienta, pentru ca doar impreuna putem crea.

Servicii

Project Management

Exista un QUARTer mereu pregatit sa coordoneze echipele de creatie sau development si sa livreze campanii, website-uri, brosuri sau alte materiale care au nevoie de un concept.

N-am fi putut deveni niciodata echipa de acum fara un astfel de manager in agentie.

Servicii

Consultanta

Exista si partea de consultanta, cea in care ne asiguram ca iti oferim cele mai bune sfaturi de business, inainte de a lucra impreuna. Iubim sa facem parte din echipa de creatie, dar ne place la fel de mult sa te sfatuim.

Servicii - Quart Agency
Alte servicii
De ce doar 10 servicii cand putem crea atat de multe impreuna?
Cea mai buna versiune a
brand-ului tau
Stii unde ne gasesti
Instagram posts
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

X close
Agentie
premiata,
check it out
Γ—
As dori sa...
Lucram impreuna la un proiect

Folosim datele de contact pentru a lua direct legatura cu tine pentru o potentiala colaborare acum sau in viitor. Toate detaliile despre protectia datelor personale poti fi gaste in sectiunea de Politica de Confidentialitate.