Agentie Premiata

Numeroase proiecte la care am lucrat de-a lungul timpului au fost premiate sau nominalizate pe aceste platforme.

They can’t be wrong
Sprijina proiectele noastre pe platformele de mai sus.

Rules to work by

Suntem creativi si ceea ce iubim cel mai mult este sa construim brand-uri, dar, la fel ca in orice relatie, munca dintre client si agentie este tot timpul de echipa. Ne-ar placea ca legatura dintre noi sa fie la fel

de stransa ca cea dintre Kanye West si Kanye West. Flow-ul nostru zilnic de munca se ghideaza dupa un set de reguli si valori la care tinem atat de mult, incat nu le putem pastra doar pentru noi.

instagram facebook behance
We bring the extra
in the ordinary

Ne place sa ne definim drept creatori, dezvoltatori si organizatori. Cateodata devenim una cu brand-ul si ne transformam in barbi stufoase, rochii și papuci funky, dar, mai presus de toate, filtram și alegem doar elementele cu care iti face placere sa interactionezi.

Abilitatile noastre in-house acopera o gama completa de servicii, de la branding, copywriting și graphic design până la web design, web development și e-commerce. Ne place sa imbinam rationalul cu intuitivul si analiticul cu inspiratia.

Ne mandrim cu faptul ca experienta ne-a transformat in profesionisti, dar nu ne oprim niciodata din a cauta tendinte care sa ne ajute sa ramanem cu un pas in fata.

Noi suntem Quart.

Citeste Termenii & Conditiile noastre

Cum prind proiectele viata

N-am gasit inca nicio potiune secreta care sa ne trimita direct catre un proiect de succes, am reusit insa pe parcurs sa strangem cateva reguli care sa ne ajute sa spunem wow la final. Si noi, si clientii nostri. #DreamTeam

3. Etapa Discovery

Aici este partea in care ajungem sa ne cunoastem mai bine. Ca in fiecare relatie, noi incepem sa ne uitam la tot ceea ce ai facut tu (brand research) iar tu ne spui ce-ti place si ce nu (abordare strategica si vizuala)

1. Brief Online

Primul lucru de care avem nevoie in procesul creativ este brief-ul. El este cel pe baza caruia se trimite oferta. E ok, intelegem daca l-a mancat cainele si n-ai apucat sa construiesti altul intre timp, putem sa o rezolvam impreuna. Crearea de brief se afla printre serviciile oferite de noi.

2. On Boarding

Intalnirea noastra a fost un succes, ne-am hotarat ca suntem pereche, vom lucra impreuna. Urmeaza sa primesti un mail de on-boarding care sa descrie journey-ul proiectului tau si pasii pe care trebuie sa-i parcurgem.

Proiect in desfasurare

Dupa aprobarea conceptului strategic si vizual, suntem gata cu partea de discovery. Cea ce inseamna caaa.. procesul creativ este pe cale sa inceapa si suntem extra incantati. Totul ar trebui sa functioneze asa cum am planuit, daca lucram impreuna la asta. Hubby and wife, iti amintesti?

Impreuna pana la final (cel al proiectului). Si, daca tot am ajuns la capitolul acesta, fiecare relatie se bazeaza pe anumite reguli. Le respectam pe ale tale, stim deja ca vei face la fel cu ale noastre. Iata-le mai jos.

5. Budget friendly

Lucram in functie de buget, atat timp cat ramanem la planul initial. Imagineaza-ti ca mergi la restaurant si comanzi o supa, insa te ragandesti si iti doresti un steak de vita. Chef-ul le poate face pe amandoua, insa costul este diferit. Bucatarul este platit in functie de complexitate si materiale folosite.

1. Ore de lucru

Despre creativi stim deja ca par un fel de hipioti veniti de la Woodstock. Ei bine, suntem mai cerebrali de atat, si cu siguranta primim mai multe task-uri. Avem nevoie de odihna pentru a fi creativi, altfel n-am putea sa oferim 100% din creativitate. Tocmai de aceea, programul nostru de lucru incepe la 9:00 si se termina la ora 18:00, in zilele lucratoare: luni - vineri.

2. Fdbk Feedback

Suntem genul de oameni carora nu le place seen-ul. Promitem sa nu te deranjam cu mesaje in miez de noapte cand esti cu baietii in  oras. Avem nevoie de feedback doar in timpul orelor de munca pentru a ne putea tine de timeline management.

3. T/L Mgmt

Avem nevoie de feedback in timpul agreat initial pentru ca nu ne dorim sa intarziem proiectele. Insa, in cazul in care nu primim informatii la timp, cel mai probabil asa va fi. Tinem la bugetul si timpul tau, la fel de mult cum tinem la echipa noastra.

4. Unu
la unu

Discutiile purtate intre mai multi membri ai echipei inseamna, de obicei, multa informatie pierduta. Tocmai de aceea ne iubim project manager-ul. Sandra, daca citesti sa stii ca ne e foarte drag de tine. Ea este singura care centralizeaza feedback-ul de la un membru desemnat al clientului.

Tehnicalitati

Quart este doar despre iubire si good vibes la fiecare proiect. Asa vedem noi procesul creational si munca in sine ca un tot. In 99% dintre cazuri vorbim despre cum sa construim un brand puternic sau cum sa ne diferentiem pe piata, dar vine o perioada in viata cand trebuie sa discutam si limba tehnicalitatilor. Nu-ti face griji, sunt doar cateva, le poti citi mai jos.

4. Timp extra

Ne plac lucrurile clare de la inceput. Spune-ne ce planuri ai, e nevoie de un website sau de un website cu carti de vizita si brosura? Lucrurile acestea sunt importante pentru noi pentru ca vor fi mentionate in anexele contractuale. Daca te razgandesti pe parcurs, bugetul se va extinde conform materialelor.

1. Reguli interne

Misiunea noastra este sa livram cele mai bune materiale creative, niciodata mai putin. Vrem sa ne asiguram ca esti alaturi de noi pe tot parcursul, chiar si in procesul birocratic. Un proces anost, insa unul la care tinem foarte mult este cel al avansului inainte de inceperea procesului creativ.

2. Drept legal

Drepturile legale vor fi cedate catre tine dupa semnarea procesului verbal de predare-primire. Abia asteptam partea aceea. Ne plac atat de mult proiectele noastre la final, incat nu putem sa le tinem doar pentru noi. Momentul in care materialele noastre ajung la public este de nepretuit.

3. Alte drumuri

Daca decidem sa ne despartim (sad reacts) si sa ne vedem de drumurile noastre, trebuie sa stabilim cateva detalii. Cine tine casa, cine ramane cu animalele de companie sau cine plateste pensia alimentara? Lucruri pe care le decidem impreuna, dar nu uita ca o parte din proiect ramane la tine.

Pentru mai multe detalii,
vezi pagina noastra de
Termeni & Conditii

Spre Termeni & Conditii
Instagram posts
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

X close
Info noi pe blog-ul
nostru
×
As dori sa...
Lucram impreuna la un proiect

Folosim datele de contact pentru a lua direct legatura cu tine pentru o potentiala colaborare acum sau in viitor. Toate detaliile despre protectia datelor personale poti fi gaste in sectiunea de Politica de Confidentialitate.