Agentie Premiata

Numeroase proiecte la care am lucrat de-a lungul timpului au fost premiate sau nominalizate pe aceste platforme.

They can’t be wrong
Sprijina proiectele noastre pe platformele de mai sus.

Need a pro?
Here we are!

Ceea ce stim noi cel mai bine sa facem este sa cream si sa inovam prin brand-uri care ajung sa devina cele mai bune in domeniul lor.

Daca ai deja o idee, dar iti lipseste o echipa pro cu care sa lucrezi, here we are.

instagram facebook behance
6 font-uri incredibile pe care le poti descarca gratuit

Suntem mereu in cautare de font-uri noi care sa ne inspire, asa ca am facut un research si am gasit cateva care sa ne ajute sa construim brand-uri puternice.

Si, cum nu ne place sa pastram comorile doar pentru noi, am pregatit un articol cu top 6 font-uri actuale, care te-ar putea ajuta si pe care le poti descarca gratuit.

Gangster Grotesck

Adrien Midzic este designerul care a creat un font grotesc contemporan, usor curbat spre interior. Datorita touch-urilor personale si a twist-urilor adaugate de catre Adrien, Gangster Grotesck ofera o identitate aparte in titluri si in materiale printate.

Familia sa de font-uri vine in trei grosimi: Regular, Light si Bold, pe care le poti descarca gratuit dupa inscrierea la newsletter-ul Fresh Fonts.

Le Murmure

Numit dupa agentia care l-a creat si folosit in procesul sau de rebranding. Le Murmure a fost recent premiat cu Certificate of Typographic Excellence si vine cu o multime de litere alternative care sa te ajute sa creezi design-ul pe care il cauti.

Reforma

O versiune moderna a font-ului Reforma din 1918 ce se adapteaza unei game diverse de materiale. Combina calitatile celor doua versiune anterioare: curbarea subtila si serifarea aparte.

Space Grotesk

Retro future este ceea ce defineste font-ul Space Grotesk. Potrivit pentru a fi folosit in diferite materiale si dimensiuni, de la titluri la corpul textului.

Syne

Povestea font-ului Syne este interesanta. A fost creat pentru identitatea vizuala a Synesthesie, un centru cultural din apropierea Parisului. Il poti gasi alaturi de variatiile sale, de la italic la bold sau chiar extra.

VG5000

Acest font este o combinatie de pixeli ce imbina stilul vintage cu cel digital. Contine si cateva emoticoane din seria originala, oferind posibilitatea de a incerca diferite estetici. Ceea ce iubim cel mai mult la VG 50000 este faptul ca poti alege un gen (feminim, masculin) pentru a personaliza font-ul.

 

Atat pentru moment

Poti descarca font-urile mentionate mai sus gratuit si le poti folosi in design-ul de zi cu zi. Descopera si mai multe variante pe Typewolf sau Font in Use.

Citeste mai mult despre alte subiecte design related aici, pe blog-ul nostru. Articole UI/UX sau case study-uri.

Instagram posts
X close
Avo centriccase study
×
As dori sa...
Lucram impreuna la un proiect

Folosim datele de contact pentru a lua direct legatura cu tine pentru o potentiala colaborare acum sau in viitor. Toate detaliile despre protectia datelor personale poti fi gaste in sectiunea de Politica de Confidentialitate.