Agentie Premiata

Numeroase proiecte la care am lucrat de-a lungul timpului au fost premiate sau nominalizate pe aceste platforme.

They can’t be wrong
Sprijina proiectele noastre pe platformele de mai sus.

Need a pro?
Here we are!

Ceea ce stim noi cel mai bine sa facem este sa cream si sa inovam prin brand-uri care ajung sa devina cele mai bune in domeniul lor.

Daca ai deja o idee, dar iti lipseste o echipa pro cu care sa lucrezi, here we are.

instagram facebook behance
6 font-uri incredibile pe care le poti descarca gratuit

Suntem mereu in cautare de font-uri noi care sa ne inspire, asa ca am facut un research si am gasit cateva care sa ne ajute sa construim brand-uri puternice.

Si, cum nu ne place sa pastram comorile doar pentru noi, am pregatit un articol cu top 6 font-uri actuale, care te-ar putea ajuta si pe care le poti descarca gratuit.

Gangster Grotesck

Adrien Midzic este designerul care a creat un font grotesc contemporan, usor curbat spre interior. Datorita touch-urilor personale si a twist-urilor adaugate de catre Adrien, Gangster Grotesck ofera o identitate aparte in titluri si in materiale printate.

Familia sa de font-uri vine in trei grosimi: Regular, Light si Bold, pe care le poti descarca gratuit dupa inscrierea la newsletter-ul Fresh Fonts.

Le Murmure

Numit dupa agentia care l-a creat si folosit in procesul sau de rebranding. Le Murmure a fost recent premiat cu Certificate of Typographic Excellence si vine cu o multime de litere alternative care sa te ajute sa creezi design-ul pe care il cauti.

Reforma

O versiune moderna a font-ului Reforma din 1918 ce se adapteaza unei game diverse de materiale. Combina calitatile celor doua versiune anterioare: curbarea subtila si serifarea aparte.

Space Grotesk

Retro future este ceea ce defineste font-ul Space Grotesk. Potrivit pentru a fi folosit in diferite materiale si dimensiuni, de la titluri la corpul textului.

Syne

Povestea font-ului Syne este interesanta. A fost creat pentru identitatea vizuala a Synesthesie, un centru cultural din apropierea Parisului. Il poti gasi alaturi de variatiile sale, de la italic la bold sau chiar extra.

VG5000

Acest font este o combinatie de pixeli ce imbina stilul vintage cu cel digital. Contine si cateva emoticoane din seria originala, oferind posibilitatea de a incerca diferite estetici. Ceea ce iubim cel mai mult la VG 50000 este faptul ca poti alege un gen (feminim, masculin) pentru a personaliza font-ul.

 

Atat pentru moment

Poti descarca font-urile mentionate mai sus gratuit si le poti folosi in design-ul de zi cu zi. Descopera si mai multe variante pe Typewolf sau Font in Use.

Citeste mai mult despre alte subiecte design related aici, pe blog-ul nostru. Articole UI/UX sau case study-uri.

Instagram posts
This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for quartcreativeagency needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

X close
Avo centriccase study
×
As dori sa...
Lucram impreuna la un proiect

Folosim datele de contact pentru a lua direct legatura cu tine pentru o potentiala colaborare acum sau in viitor. Toate detaliile despre protectia datelor personale poti fi gaste in sectiunea de Politica de Confidentialitate.