Agentie Premiata

Numeroase proiecte la care am lucrat de-a lungul timpului au fost premiate sau nominalizate pe aceste platforme.

They can’t be wrong
Sprijina proiectele noastre pe platformele de mai sus.

Need a pro?
Here we are!

Ceea ce stim noi cel mai bine sa facem este sa cream si sa inovam prin brand-uri care ajung sa devina cele mai bune in domeniul lor.

Daca ai deja o idee, dar iti lipseste o echipa pro cu care sa lucrezi, here we are.

instagram facebook behance
Digital in the time of Corona

Lumea e plină de necunoscute. Și mistere. Și cam tot ce e imprevizibil și terifiant, în special pentru deciziile noastre de business. Contextul recent nu este decât un motiv în plus pentru un atac de panică dacă ești antreprenor. Este necesar să înțelegem rolul mediului digital în această și oricare altă viitoare criză pentru tranziția către un model de afaceri flexibil.

Changing the face of Retail

Întreruperile lanțului de aprovizionare au fost primele care au impus probleme în ecosistemul retail. Nici IoT nu te mai poate salva atunci când există nenumărați factori care reduc producția și transportul de mărfuri, precum și posibilitatea de călătorie a echipelor de vânzări.

Lanțurile de aprovizionare încep să fie vulnerabile în întreaga lume, întrucât se intensifică criza de sănătate și se iau măsuri mai stricte care afectează călătoriile internaționale, ceea ce reduce în mare măsură flexibilitatea pieței.

Schimbarea paradigmei

În momente ca acestea, un singur lucru trebuie făcut dacă ești un business professional: regândirea modelului de afaceri într-un mod mai flexibil, pentru a-i permite să prospere online. Singura șansă reală de a supraviețui în viitoarea perioadă economică este să gândești outside of the box. De la restaurante care fac cursuri online, arătând oamenilor cum să gătească o masă nutritivă acasă (fără să ofere totuși rețetele lor din meniu), până la teatre care organizează spectacole live pe Facebook și alte platforme, până la cafenele care permit oamenilor să cumpere vouchere pentru după această perioadă, tocmai pentru a echilibra fluxul numerar, nu nimic nu este greșit în mediul online, atâta timp cât ai îndrumarea profesioniștilor.

Comportamentul de cumpărare

Vei fi tentat să crezi că până aici a fost. Oamenii au încetat să facă cumpărături, pentru că – nu-i așa? – trebuie să stea doar în casă. Acest lucru nu putea fi mai departe de adevăr. Nevoile noastre capitaliste nu vor înceta să existe doar pentru că suntem temporar izolați acasă. „Window shopping” pe platformele de e-commerce se transformă într-o planificare atentă a ținutelor, a vacanțelor, a evenimentelor și a orice altceva.

După o săptămână de stat în casă și necheltuit bani, oamenii vor apela la digital ca sursă de inspirație. Acest lucru poate lua orice formă de la a-ți aminti că ai un raft pe care-ar merge numai bine să-l vopsești la board games și produse de îngrijire personală. Singura condiție pentru business-uri este să fie relevante, să fie primele alegeri ale publicului și să investească în awareness.

Awareness-ul face toată diferența

A fost întotdeauna adevărat că o afacere nu se poate extinde fără o campanie de awareness corectă. Poate chiar mai adevărat acum, dacă e posibil. Digitalul are un avantaj față de lumea reală – nu va fi afectat și nu va depinde de nicio problemă socială cu care ne-am putea confrunta.

A sosit timpul să fii creativ. Dacă nu ai o agenție care să vă administreze afacerea, este timpul să angajați cei mai buni profesioniști pentru a înțelege customer journey-ul și pentru a oferi informații și soluții care stimulează interesul oamenilor pentru care brandul tău poate fi relevant.

Afacerea ta nu va mai fi niciodată la fel

Digitalul a devenit cel mai de încredere mod de a ajunge la audiența ta. Nu că nu ar fi fost – valorile care urmăreau touch point-urile cumpărătorilor tăi la fiecare pas al funnel-ului lor au fost la fel de relevante până acum. Dar ce a făcut această situație globală este să proclame digitalul ca singura posibilitate de a depăși orice fel de problemă socială la nivel de business.

Atât organizațiile guvernamentale, cât și sectorul privat se orientează către sisteme și operațiuni online. Școlile trec la cursuri online, 6 din 10 persoane din China au declarat că cheltuielile aduse de produsele de consum în următoarele trei luni vor fi egale sau chiar mai mari comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Lumea merge înainte, iar digitalul are cel mai important rol de a ajuta business-urile să inoveze, să prevină o criză, să se adapteze și să îi ajute pe oameni să lupte cu plictiseala cu un plan de afaceri cu focus pe digital.

Instagram posts
×
As dori sa...
Lucram impreuna la un proiect

Folosim datele de contact pentru a lua direct legatura cu tine pentru o potentiala colaborare acum sau in viitor. Toate detaliile despre protectia datelor personale poti fi gaste in sectiunea de Politica de Confidentialitate.