Agentie Premiata

Numeroase proiecte la care am lucrat de-a lungul timpului au fost premiate sau nominalizate pe aceste platforme.

They can’t be wrong
Sprijina proiectele noastre pe platformele de mai sus.

Need a pro?
Here we are!

Ceea ce stim noi cel mai bine sa facem este sa cream si sa inovam prin brand-uri care ajung sa devina cele mai bune in domeniul lor.

Daca ai deja o idee, dar iti lipseste o echipa pro cu care sa lucrezi, here we are.

instagram facebook behance
Cum sa-ti intelegi audienta cu ajutorul aplicatiilor

Intelegerea target-ului este cheia catre succes. Niciun brand nu poate creste si nu se poate dezvolta la nivelul la care isi doreste daca audienta sa nu este bine definita. Poti livra continutul pe care utilizatorii il asteapta: engaging, amuzant, educational. Dar, ce-i intereseaza cu adevarat pe cei care fac parte din publicul brand-ului tau si ce-i face sa devina curiosi?

Poti afla, cu siguranta, folosind una dintre aplicatiile de mai jos.

 

Aplicatii pentru chestionare online – Cum sa inveti despre audienta direct de la sursa

Oamenii sunt deseori incantati sa impartaseasca opiniile cu tine: ce trebuie sa imbunatatesti si ce ai putea sa incerci. Iar tu poti profita de aceste informatii relevante, prin colectarea datelor si cercetarea rezultatelor.

1. Typeform (gratuit)

Foarte intuitiv si user friendly. Ai sansa sa distribui link-urile pe canalele de social media, dar poti in acelasi timp sa adaugi elemente vizuale interactive care sa capteze atentia celor care completeaza.

2. Survey Monkey (gratuit)

Cei mai multi marketeri au auzit de Survey Monkey, este cea mai cunoscuta platforma pentru chestionare online. Ne place foarte mult faptul ca poti personaliza orice, de la tipul de intrebare pana la tipul chestionarului sau cel al raspunului. Survey Monkey este gratuit atat timp cat ai nevoie de maximum 10 intrebari / chestionar. Pentru 35$ / luna vei beneficia de intrebari nelimitate.

3. Survata (platit)

Pentru 200$ / luna ai acces la utilizatori care sa completeze chestionarul si pe care ii poti selecta din punct de vedere demografic. O cale sigura spre a afla insight-uri ale unui anumit grup.

4. Voice Polls (platit)

Dupa ce creezi chestionarul, Voice Polls poti plati 10 centi / raspuns pentru a face o cercetare de piata. Daca platesti 20 de centi, poti opta pentru cine ar trebui sa completeze chestionarul.

 

Aplicatii pentru feedback

5. Heat-map (free trial)

Heat map iti permite sa accesezi informatii relevante de tipul engagement-ului utilizatorilor. Poti vedea exact unde anume se uita pe pagina ta si cat timp petrec pe anumite vizualuri sau mesaje.

6. User Testing (platit)

User Testing are capacitatea de a crea video-uri ale audientei tale in timp ce vizualizeaza pagini pe website-ul tau. Pretul este putin ridicat, 225 $ / luna, dar crede-ne, merita toti banii.

 

Aplicatii pentru persona 

7. Personapp (gratuit)

Este mult mai usor cand urmaresti audientele prin intermediul unei aplicatii care-ti poate oferi toate informatiile relevante despre cine acceseaza website-ul tau.

8. Up Close & Persona (gratuit)

Pentru un profil complet al audientei tale, aceasta platforma te poate ajuta prin chestionarea vizitatorilor cu intrebari relevante despre motivatii, comportamente si influente.

 

Aplicatii pentru date

9. Facebook Audience Insights (gratuit)

Facebook iti ofera posibilitatea sa creezi orice target in functie de regiune, varsta, gen, interese si multe altele. Foloseste insight-urile si descopera cat mai multe despre audientele tale.

10. Followerwonk (gratuit)

O platforma asemanatoare cu Facebook Audience Insights, dar pentru Twitter. Este foarte intuitiva si arata ca orice alta platforma de insight-uri, asa ca-ti va fi foarte usor sa o folosesti.

Suntem indragostiti de digital si orice are legatura cu el, tocmai de aceea scriem articole saptamanal despre marketing, design, social media si multe altele. Le poti citi aici.

Instagram posts
×
As dori sa...
Lucram impreuna la un proiect

    Folosim datele de contact pentru a lua direct legatura cu tine pentru o potentiala colaborare acum sau in viitor. Toate detaliile despre protectia datelor personale poti fi gaste in sectiunea de Politica de Confidentialitate.