Agentie Premiata

Numeroase proiecte la care am lucrat de-a lungul timpului au fost premiate sau nominalizate pe aceste platforme.

They can’t be wrong
Sprijina proiectele noastre pe platformele de mai sus.

Need a pro?
Here we are!

Ceea ce stim noi cel mai bine sa facem este sa cream si sa inovam prin brand-uri care ajung sa devina cele mai bune in domeniul lor.

Daca ai deja o idee, dar iti lipseste o echipa pro cu care sa lucrezi, here we are.

instagram facebook behance
Cum coopereaza designerii si programatorii

developers and designer cooperate

 

Cei mai multi angajatori cauta persoane care au capacitatea de a colabora usor cu colegii. Au nevoie de angajati care isi inteleg nevoile si care se pot ajuta reciproc. Dar, noi suntem aici sa dezbatem lipsa de comunicare dintre programatori si designeri. Mai jos sunt cateva tips-uri care te-ar putea ajuta sa imbunatatesti procesul de transmitere a informatiilor si sa eficientizezi timpul de lucru.

 

Timpul real al task-urilor

Rolul unui developer este de cele mai multe ori abstract pentru ceilalti membri ai echipei. Intre timp, o multime de probleme pe care le intampina designerii se intampla departe de aplicatiile tip Photoshop, Illustrator sau Sketch. Si, pentru ca, de cele mai multe ori, raspunsurile nu sunt exacte de nicio parte, comunicarea este cheia. Pentru a intelege procesul unui task si cum poate evolua acesta necontrolat, programatorii si designerii impartasesc informatii.

Sunt cateva lucruri de baza pe care designerii trebuie sa le cunoasca in legatura cu development-ul intregului produs. Cateodata nu este doar despre a copia un cod sau a-l rezolva pe cel gresit. Este despre intreaga calatorie a utilizatorului care trebuie stabilita impreuna. Nu ne intelege gresit, dupa cum spuneam, si programatorii, la randul lor, trebuie sa inteleaga modalitatea de lucru a unor designeri. Iar toate acestea va vor ajuta la crearea unor materiale mai rapid si mai eficient.

developers and designer cooperate

Atunci cand procesul de User Experience este inteles ca sistem de dezvoltare, dar si ca sistem de programare, user journey-ul va fi exact rezultatul pe care ti l-ai dorit.

 

Acord asupra workflow-uui

Una dintre cele mai importante parti ale oricare colaborari este acordul asupra unui set de principii prin care proiectul poate prinde viata mai repede. Este doar despre felul in care colegii lucreaza unul cu celalalt sau cum isi transmit unul altuia problemele.

Cum semnalezi problemele dintr-un proiect sau cum preferi sa fi intrebat despre status? Pe Skype, Slack sau in persoana? Sunt doar cateva lucruri pe care iti recomandam sa le rezolvi inainte sa incepi un proiect.

 

Intelegerea proceselor comune

Multumita aplicatiilor de tipul Sketch sau Studio, programatorii si designerii sunt mai aproape de a-si intelege recirproc job-ul. Dar, daca ti-am spune ca lucrurile pot merge mai departe de atat? Vorbim despre un concept pe care l-am adus in birou, si anume Design Thinking, un proces la care iau parte toate departamentele pentru a vedea impreuna imaginea de ansamblu a proiectelor.

Team Work makes the dream work.

developers and designer cooperate

Keep in mind, daca vei construi o echipa puternica, nu exista proiect pe care sa nu-l poti duce la bun final cu brio.

Inspiratia saptamanala: Buffer Blog.

Citeste si despre Importanta Ecranelor de Intampinare.

Instagram posts
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

X close
Agentie
premiata,
check it out
Γ—
As dori sa...
Lucram impreuna la un proiect

Folosim datele de contact pentru a lua direct legatura cu tine pentru o potentiala colaborare acum sau in viitor. Toate detaliile despre protectia datelor personale poti fi gaste in sectiunea de Politica de Confidentialitate.