· You Dream. We Design. Online & Offline. ·
· You Dream. We Design. Online & Offline. ·
Blog

Ce am mai scris in ultima vreme

Invision – Legătura modernă a designerilor cu clienții
26 octombrie 2017

Să lucrezi cu o agenție de web design în momentul de față, poate să pară un proces complicat. Clienții și designerii trebuie să găsească tool-urile necesare prin care să poată comunica eficient și rapid. Întâlnirile sunt foarte importante în tot acest proces de creație. Ele sunt absolut necesare pentru stabilirea obiectivelor comune și a duratei întregului proces, dar munca de design propriu-zisă are loc de cele mai multe ori prin mail-uri.

Invision este o aplicație online care a fost gândită pentru a eficientiza relația dintre designeri și echipa de development, dar posibilitățile de folosire ale acestui tool sunt infinite. Invision te ajută să primești și să dai feedback în timp real fără a te încurca în alte tool-uri de trimitere a fișierelor sau a feedback-ului. Poți uita de mail-urile mult prea lungi și greu de urmărit cu zeci de modificări mici sau mari.

Cu ajutorul acestui website, clientul poate da feedback pe designul exact al viitorului website, totul petrecându-se într-un timp foarte scurt și fiecare modificare fiind mult mai specifică și punctuală.

1. Un prototip real al site-ului sau al aplicației

Știm că nimănui nu îi place să primească un mail cu 20 de fișiere atașate. Invision te ajută să îți prezinți design-ul în forma sa finală, fără a trece prin “birocrația” mail-urilor. Produsul final pe care clientul îl vede și experimentează, se aseamănă perfect cu ceea ce website-ul lui sau aplicația va fi. Un prototip exact, pentru a trăi senzația de navigare a unui site programat.

Ai ocazia să pui link-uri pe butoane, pentru ca user experience-ul să poată fi testat chiar și înainte ca site-ul să fie dat spre programare. Atât colegii echipei tale cât și oamenii alocați proiectului din partea clientului vor putea experimenta funcționalitățile site-ului înainte ca acesta să fie programat sau lansat.

2. Primești notificări pentru comentariile primite

În Invision, toți membrii implicați în acel proiect lucrează ca o echipă, indiferent de distanța fizică dintre ei. Nu trebuie să vă întâlniți cu clientul pentru fiecare modificare. Veți putea comunica eficient prin comentarii date pe fiecare pagină în parte. Fie că tu vrei să adresezi o întrebare punctuală despre site sau clientul propune o modificare, printr-un simplu comentariu vei fi notificat în timp real.

Astfel îți poți primi răspunsurile de care ai nevoie, fără să trimiți un mail sau să aștepți răspunsul unui client. Toată comunicarea legată de design-ul produsului final se va desfășura fără alte piedici externe. Poți clădi o relație client-designeri eficientă, cu o comunicare rapidă, fără neînțelegeri.

3. Freehand feature- îți desenezi ideile în timp real

Când trebuie să îți aduci echipa împreună pentru a colabora la un proiect, poți apela la feature-ul Freehand. Acesta te va ajuta la a desena, a face wireframe-uri, a da feedback, a prezenta design-uri și multe altele – toate în timp real.

În loc de clasicul mod în care îți poți arăta ideile-hârtia și pixul, avem acum la dispoziție o foaie și un pix virtual, care nu necesită alte device-uri sau programe instalate. Este un beneficiu major integrat în aplicație, pentru ca tu să nu mai schimbi tab-uri.

Un feature dedicat designerilor, care servește și clienților. De foarte multe ori clienții au idei constructive. Foarte mulți designeri se întâlnesc cu bariera comunicațională din punct de vedere feedback. Cu alte cuvinte, se pierd în detaliile mail-urilor. Aceste idei ale clienților pot adăuga valoare website-ului sau aplicației. De cele mai multe ori ste foarte greu să își exprime ideile structurat, astfel încât designerii să înțeleagă necesitățile exacte. Freehand îi ajută să arate agenției exact îmbunătățirile de care au nevoie, fără a pierde esența ideii în explicații trimise pe mail.

În cazul în care îți dorești să faci un website, acest articol îți prezintă unul din beneficiile de a lucra cu noi, Quart Creative Agency. Comunicarea dintre noi va fi una eficientă și rapidă. Acest tool despre care ai citit mai sus, ne va ajuta la scurtarea timpului de design al site-ului.

Contactează-ne!

#taguri
clientcommunicationdesigninvisionproject
· You Dream. We Design. Online & Offline. ·
· You Dream. We Design. Online & Offline. ·
Blog

Ce am mai scris in ultima vreme

Make the logo bigger. O poveste încurcată, fără sfârșit.

Este cerința primordială care înspăimântă orice graphic sau web designer. Ai făcut o treabă bună, […]

Design pentru un attention span scurt

Un studiu recent făcut de Microsoft ne arată că timpul nostru de atenție este din […]

How to Silence Your Inner Critic Voice

Sunt unele zile în care vii entuziasmat la birou, cu chef de muncă, sau te […]