· You Dream. We Design. Online & Offline. ·
· You Dream. We Design. Online & Offline. ·
Blog

Ce am mai scris in ultima vreme

Hai să ne cunoaștem mai bine!
25 iulie 2017

Noi suntem Quart. O agenție mică dar puternică de creație.

Suntem un butic creativ gata oricând să aibă grijă de brandul tău. Echipa noastră este una dinamică, amuzantă și cu o atitudine de profesioniști relaxați.Putem fi creatori, dezvoltatori si organizatori. Abilitățile noastre in-house acoperă de la branding, copywriting și graphic design, până la web design, web development și e-commerce. Noi căutăm întotdeauna următorul trend și noi posibilități de a-l pune în practică. Vom găsi o cale să te ajutăm la orice ai nevoie atât online, cât și offline.

Îți poți alege oricare dintre serviciile noastre: Branding, Web Design, Content Writing, Online & Offline Design, Web Development.

          Branding

Dacă business-ul tău ar fi fost o persoană, brandul nu ar fi doar hainele pe care le-ar purta. Brandul ar putea fi perceput ca felul în care se prezintă, tonul vocii, sau limbajul pe care îl folosește. Un proiect de branding înseamnă un proiect complex. Acest gen de proiect se realizează în timp. pentru că nu poți crește un copil într-o noapte. Te ajutăm cu naming, tagline, packaging, pachet stationary, product design, brand story și orice alt detaliu la care te-ai putea gândi. Poți alege să facem împreună un proiect complex, sau îți putem oferi servicii defalcate, în funcție de nevoile tale din momentul respectiv.

          Web Design

Fie că este vorba despre servicii de Web Design, sau Web Development, suntem aici pentru a începe o nouă poveste împreună. Oferim soluții digitale pentru actualul sau viitorul tău site. Fie că ai nevoie de un site de prezentare, fie că vom începe un site de e-commerce, ai găsit agenția pe care o căutai!

Pentru partea e-commerce, putem lucra pe o platformă deja existentă, precum OpenCart, sau WooCommerce. Pe partea unui site de prezentare, putem încărca tot contentul prin intermediu platformei WordPress. Această platformă este folositoate, pentru că ea îți dă posibilitatea ca după finalizatea proiectului să îți poți updata singur informațiile necesare pe noul tău website!

          Copywriting/ Content Writing

Îți poți lăsa fără griji partea de copywriting și content writing pe mâinile noastre!
Te vom ajuta cu texte pentru blogul website-ului tău, ne ocupăm de contentul site-ului, de crearea și mentenanța paginilor de Facebook și Instagram, promitem că vă înțelegem perfect publicul și îi vom vorbi exact pe limba lui.
Pe partea de offline vă ajutăm cu texte pentru orice material printabil, de la flyere, până la postere, OOH, etc.

          Design

Totul se reduce la a construi materiale frumoase pentru afacerea ta. Acest lucru te ajută vizual, pentru ca publicul să poată vedea o poveste autentică, deschisă și sinceră. Îți vom livra la timp proiecte de design, începând de la Rollup-ul, OOH, bannere online (Adwords), Social Media visuals, product design, Newsletters, pachet stationery. Și aici, exact ca toate celelalte servicii ale agenției noastre, îți poți alege doar o parte din seviciu, sau îți poți alege un pachet complet.

Dacă am reușit să te facem curios în legătură cu ce facem noi zilnic și ai găsit unele servicii care ți-ar putea crește brandul, ne poți contacta, sau dacă ești ocupat, ne lași numărul de telefon și te sunăm noi!

Echipa Quart

#taguri
agencycreativequartteamwork
· You Dream. We Design. Online & Offline. ·
· You Dream. We Design. Online & Offline. ·
Blog

Ce am mai scris in ultima vreme

Cum poate brandul tau sa vanda pe Instagram

  Noul tool de a creste vanzarile   Primul pas catre o strategie de succes […]

News Feed-ul mai putin important pentru pagina ta

  Facebook a facut cateva schimbari majore privind paginile de Facebook pentru a sustine cresterea […]

Noii algoritmi Instagram FAQs

Noii algoritmi Instagram sunt cei care ghideaza strategiile de Social Media, dar sunt si cei […]