· You Dream. We Design. Online & Offline. ·
· You Dream. We Design. Online & Offline. ·
Blog

Ce am mai scris in ultima vreme

Cele mai importante trenduri în social media
22 septembrie 2017

Fie că ai o companie mică, fie deții un super brand românesc sau ești noul proprietar al unui mic restaurant, probabil știi deja faptul că dacă noua ta afacere nu  este prezentă în social media, practic, nu există. Rețelele de socializare sunt o sursă nemărginită de awareness, like-uri, prieteni sau, de ce nu, clienți. Este foarte  important să fii prezent și constant atât pe pagina ta de Facebook, cât și pe cea de Instagram și pe orice alte rețele care ți-ar putea aduce profit.

 

         1. Video is the new KING in social media!

 

O spunem noi, din experiența de agenție, o spun și specialiștii în urma cercetărilor. Clienții tăi vor fi atrași mult mai ușor de produsele sau de serviciile tale dacă  le vei prezenta într-un mod simpatic într-un filmuleț scurt. Din experiența clienților noștri, vă asigurăm de faptul că un video face cât 3 imagini. Reach-ul  postării crește semnificativ, aproape se dublează, dar veți simți o creștere importantă și pe partea de like-uri sau impressions.

 

Este necesar ca filmulețul să fie de bună calitate, de preferat fără voice-over, scurt și cu informație de calitate. Te poți prezenta pe tine, îți poți prezenta echipa,  serviciile, povestea brandului tău – după cum vezi, posibilitățile sunt infinite. A devenit necesar să investești în această parte de promovare digitală prin  intermediul rețelelor de socializare, și suntem siguri că că nu vrei regreta niciodată pasul acesta. Poți apela la o agenție specializată pentru conceptul acelor  postări, sau dacă ai deja ideea, poate ai nevoie de o agenție care să o aducă la viață în mod profesionist.

 

        2. Show them that you are alive!

 

Începând cu anul 2016, atât facebook cât și Instagram au lansat posibilitatea de a face live streaming. Acest nou mod de a comunica audienței tale funcționează de minune! Probabil ai experimentat deja acest feature pe pagina ta personală de Facebook, dar este timpul să faci acest lucru și pe pagina oficială  a firmei tale! Iar dacă nu ai făcut deja un live, suntem siguri că ai văzut unul.

 

Credem că este foarte important să faci live-uri de pe pagina oficială a paginii oficiale de fcebook.  Audiența ta va fi implicată într-o activitate de a ta, în  mod voluntar, dar și cu ajutorul algoritmilor facebook. Orice live este împins deasupra oricărei alte postări. Oamenii care au like paginii vor primi inclusiv o  notificare prin care află că tu ești live.

 

       3. Messenger for brands

 

Platforme precum Facebook Messenger și Slack utilizează chatbots pentru a comunica cu clienții. Acestea răspund la întrebări frecvente sau pentru a oferi informații imediate despre un produs sau serviciu. Acești chatbots pot crește comunicarea și pot reduce timpii de reacție la mesajele sociale care au nevoie de un răspuns. Așadar, considerăm că aceasta este o soluție viabilă și benefică, cu investiții minime, dar cu rezultate pe măsură.

Dacă ai nevoie de consiliere pe partea de social media, sau de mentenanța paginii de facebook a companiei tale, Quart te poate ajuta! Scrie-ne pe hello@quart.ro și spune-ne nevoile tale!

 

#taguri
live streamingmessengersocial mediatrendurivideo
· You Dream. We Design. Online & Offline. ·
· You Dream. We Design. Online & Offline. ·
Blog

Ce am mai scris in ultima vreme

5 trenduri în Web Design ale anului 2017

Într-un moment în care pe web adevarata originalitate este din ce în ce mai greu […]

Hai să ne cunoaștem mai bine!

Noi suntem Quart. O agenție mică dar puternică de creație. Suntem un butic creativ gata […]

Trendurile anului 2017 în materie de web development

Web development-ul se dezvoltă cu o viteză incredibilă în zilele noastre și tendințele din 2016, […]